22 Temmuz 2008

DERYA & DENİZ CAMPİNG-BÜFE RESTAURANT







11 yorum:

Adsız dedi ki...

ya yapmayın böyle şeyler bana şimdi orda kaldığım zamanlar aklıma geldi. Zaten tatil ihtiyacım var, bunalım dönemime girmeye yakınım. Bu resimleri gördüm ahh ahh. :)) Vallaha ordaki denize bakan ilk çadırda kaldım ben 2005 yılında. oradan dolunayı seyretmek mükemmeldi. Bir daha geldiğimde yine oradaki çadırı isterim ona göre.

Adsız dedi ki...

slm ben derya deniz müşterileri ben 2005 ve 2006 yılı derya deniz restaurantın şefiydim gercekdende cook güzel bi yer tam ailevi ve sakin bir yer memnun kalacagınızdan eminim denizi inanılmaz temiz elamanların güler yüzünüde unutmamak gerek yani resmiyetten uzak sorunsuz tatil için derya deniz camp. e ugramayı sakın unutmayın herkese burdan selamlar.(kraldadaş)

Burakd dedi ki...

İstanbul'dan Zeynep ve Burak'tan Pehlivan Dursun Amcamıza çok selamlar. İnşallah yine geleceğiz.

Sevgiler

http://burakdemirag.blogspot.com/2009/05/bin-pnarl-ida-ve-asos-yollarndan-bolum.html

serhan dedi ki...

serhan ve erhan kardeşler pehlivan dursun amcaya selamlar 2 yılmdır gelemiyoruz o güzellikleri yaşayamadık 2001-2002 yılında hafıza amca varken orayla tanıştık ama siz orayı çok güzel yaptınız derya ve deniz campinki ve sizleri çook özledik allah izin verirse temmuz 21 sabahı orada olacaz arkadaki iki tahta evi sevdik istiyoruz ve sizin şu denizde bulunan kayaklı gemiyi gine alacaz görüşmek üzere erhan ve serhan kardeşler

serhan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

biz derya denizin müdavimlerinden mahmut ve gamze. yıllardır oranın müşterisiyiz. vede derya denizin sıcacık ortamını çok özlüyoruz. gecenin bir yarısı bizim için kapılarını açan ve sohbetini bizden esirgemeyen pehlivan mustafa abimize çok tşk ederiz. zeytinli li mahmut gamze.

karamel.. dedi ki...

2010 yılında güzel bir bayram geçirmeme sebep oldu herkese tavsiye edebilecegim bir yer ve dostluklar

karamel.. dedi ki...

http://img140.imageshack.us/i/snm17.jpg/

Serkan (Police) dedi ki...

Ben Serkan 2001 senesinden beri müdavimi olduğumuz bu işletmeden her sene çok memnun olarak ayrılırız.Doğası denizi hizmeti çok iyide pehlivan amcanın tavla oyunculuğu çok kötü.Bir öğrense iyi olacak ))

kubilay dedi ki...

merhabalar 2010 yazında ordaydık mükemmel bir 3 gün geçirdik.eşim ve ben hayran kaldık.herkese teşekkürler

Adsız dedi ki...

Derya Deniz 2'den yazmaktayım... Sizleri her zaman ağırlamaktan onur duyarız Derya Deniz 1 Artık kapandı..

http://deryadenizcampingkadirgakoyuassos.tr.gg/